Ne demek?

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapılarının ve daha birgeniş yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl esenlandığını öğrenmek gibi baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dışarıdan duhule uygun bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik sistem), mideeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine pozisyon için ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

şey 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki yüzında da duvar, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genliği 80 Yangın Merdiveni Kapısı cm ya da elan az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni temelladığı kattan bitiş taşlıkna denli tam halde olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin taçı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; kötüda mevcut Garaj yerine iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel artışını getirmektedir.

Report this wiki page